Date Personale:

 Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului TMCS.RO

inregistrare pe site:

 Prin completarea formularului de inregistrare de pe TmcsElectronic (www.tmcs.ro), utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii TmcsElectronic (www.tmcs.ro) in urmatoarele scopuri:
  • Stabilirea contactului cu clientii;
  • Prelucrarea comenzilor;
  • Participarea la concursuri, promotii;
  • Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);

Declinarea responsabilitatii:

     Continutul site-ului TMCS.RO a fost alcatuit cu cea mai mare atentie in acord cu specifiatiile tehnice pentru fiecare produs, oferite de producator. Din acest motiv TMCS.RO nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul virtual, acestea fiind puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci.  De asemenea TMCS.RO  nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc.

      In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, TMCS.RO isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.  De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara o notificare prealabila de catre producatori.

    TMCS.RO achizitioneza produse de la furnizori de incredere, dar totusi nu poate fi trasa la raspundere de eventualele daune  aparute in timpul exploatari produselor,pozitia noastra fiind doar de re-seller.
    Valoarea maxima a obligatiilor TMCS.RO fata de orice client, este valoarea sumelor incasate de TMCS.RO de la clientul respectiv. Cheltuielile conexe(taxa livrare,comisioane banci,etc) revin in seama clientului.

     Taxe suplimentare:

    Pretul final platit de client este format din pretul produsului si eventualele cheltuieli de expeditie si/sau incasare. tmcs.ro nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului.  Pentru orice taxa perceputa in plus va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact.

     Termene de livrare:  

    Termenul de livrare al produselor cumparate de pe TMCS.RO in mod normal se incadreaza intre 12  h si 2 saptamani, din momentul inregistrarii comenzii pe serverul gazda a site-ului TMCS.RO .
     In conditii speciale (avand in vedere faza incipienta a acestui tip de comert in Romania si neexistenta unei infrastructuri adecvate in privinta transporturilor si a aprovizionarii furnizorilor), in cazuri exceptionale, TMCS.RO cu acordul clientului poate mari timpul de livrare.

     Frauda:

    Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica continutul site-ului TMCS.ro  sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul TMCS.ro, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului TMCS.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

     Litigii:

    Orice litigiu aparut intre Clienti si TMCS.RO va fi rezolvat pe cale amiabila.

     Conditii de returnare:
 
         Ne dorim sa fiti pe deplin multumit atunci cand cumparati produse de la noi. Daca nu sunteti incantat de produsele cumparate, le puteti returna si noi va vom inapoia contravaloarea produselor comandate. Legislatia romana prevede: "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului." (Ordonanta Guvernului nr. 130/2000).
        
         Clientii nostri pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, fara semne de uzura sau murdarie, in termen de 10 zile lucratoare de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, anuntand acest retur in prealabil, DOAR IN SCRIS, pe adresa de email din pagina de contact, mentionand numele intreg si adresa dvs. precum si denumirea produselor pe care doriti sa le returnati. Nu se iau in considerare cererile de retur telefonice sau pe sisteme messenger. Puteti opta pentru returnarea contravalorii produselor sau achizitionarea altor produse din magazinul nostru. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind exclusiv serviciul de mesagerie Posta Romana.
        
         Dupa receptionarea coletului supus returului si constatarea indeplinirii conditiilor de returnare ( absenta petelor, mirosurilor, semne de uzura, etc ) vom inapoia contravaloarea comenzii. Orice retur care nu respecta conditiile de mai sus va fi refuzat

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email  .