Nebulizator - Aparat de aerosoli cu piston HI NEB

Nebulizator - Aparat de aerosoli cu piston HI NEB Afisare la marime maxima

Lei 235

30 alte produse din aceași categorie:

Înapoi
Înainte

Dop inchis: 0,22 ml/min

Aparat de aerosoli prevăzut cu un compresor performant cu piston şi funcţionare continuă. Presiunea inaltă de lucru asigură o viteză mare de vaporizare şi o dimensiune eficace din punct de vedere terapeutic a particulelor nebulizate, la care contribuie şi flaconul nebulizator Neboplus cu 2 viteze. Graţie formei sale compacte, Hi Neb este uşor de transportat şi depozitat. Este prevazut cu mâner, compartiment pentru înfăşurarea cordonului de alimentare şi filtru de rezervă. Dotarea standard include şi un set de stickere colorate reprezentând vietăţi marine, care îl fac atractiv şi prietenos pentru copii. Design modern, carcasă din plastic rezistent la şocuri, culori atractive.

Specificaţii tehnice
- Presiunea de lucru: 0,8 bar
- Debit liber: 14 l/min
- Nivel de zgomot la 1m: 35dBA
- Mod de funcţionare: continuu (non-stop)
- Garanţie: 2 ani
- Culori disponibile: alb, verde

Flaconul nebulizator Neboplus cu 2 viteze
Este un dispozitiv novator care produce particule intr-o gamă dimensională eficace pentru toate căile respiratorii şi care oferă posibilitatea de alegere a vitezei de nebulizare: dop deschis – viteză mare, dop închis – viteză mică.
Reduce cantitatea de medicament risipit şi creşte eficienţa tratamentului. Funcţionează chiar şi în poziţie înclinată, permiţând tratarea pacienţilor imobilizaţi la pat. Este fabricat numai din materiale care respectă standardele medicale, biocompatibile şi netoxice.

Viteza de nebulizare
Dop deschis: 0,37 ml/min

There are no related products at this time.

Scrieți-vă părerea

Nebulizator - Aparat de aerosoli cu piston HI NEB

Nebulizator - Aparat de aerosoli cu piston HI NEB

Scrieți-vă părerea