Aparat pentru fitness Perfect Sit Up

Aparat pentru fitness Perfect Sit Up Afisare la marime maxima

Lei 320

30 alte produse din aceași categorie:

Înapoi
ÎnainteAparat pentru fitness Perfect Sit Up

Pentru persoanele care doresc sa isi intretina corpul corespunzator si nu dispun de suficient timp liber pentru a merge la salile specializate, punem la dispozitie produsul Perfect Sit Up, care va va aduce satisfactii cu siguranta.

Produsul Perfect Sit Up beneficiaza de marimi medii astfel incat poate fi accesorizat cu usurinta oriunde doriti.

Perfect Sit Up ,inventat de un puscas al marinei Statelor Unite ale Americii, reinventeaza exercitiile pentru abdomen prin combinarea miscarii trunchiului cu miscarea picioarelor pentru a obtine rezultate mai bune, mai rapid.

Nu mai lucra jumatate din abdomen prin repetari inutile! Lucreaza toti muschii abdominali cu mai putine repetari, doar folosindPerfect Sit Up cea mai confortabila banca de abdomene.

Perfect Sit Up reinventeaza exercitiile pentru abdomen prin combinarea miscarii trunchiului cu miscarea picioarelor pentru a obtine rezultate mai bune, mai rapid.

Beneficii Perfect Sit Up:
Un abdomen mai plat si un tonus mai bun Lucreaza toate cele 4 grupe musculare abdominale cu mai putine repetari Ofera suport pentru gat si manere invelite in silicon pentru pozitionarea corecta a bratelor Structura acestui aparat de fitness pastreaza coloana vertebrala aliniata Reduce stresul asupra muschilor gatului oferind suport total pentru cap Ajuta la izolarea muschilor abdominali inferiori, unii dintre cei mai dificili muschi de lucrat Determina raza de miscare perfecta si va anunta prin click-uri atunci cand miscarea a fost completa Usor de depozitat, se poate agata usor intr-un dulap.

There are no related products at this time.

Scrieți-vă părerea

Aparat pentru fitness Perfect Sit Up

Aparat pentru fitness Perfect Sit Up

Scrieți-vă părerea