Aparat pentru tractiuni

Aparat pentru tractiuni Afisare la marime maxima

Lei 70

30 alte produse din aceași categorie:

Înapoi
Înainte

Greutate maxima admisa: 100 kg

Aparat pentru tractiuni

Pentru persoanele care doresc sa isi intretina corpul corespunzator si nu dispun de suficient timp liber pentru a merge la salile specializate, punem la dispozitie produsul Aparat pentru tractiuni, care va va aduce satisfactii cu siguranta.

Produsul Aparat pentru tractiuni beneficiaza de marimi medii astfel incat poate fi accesorizat cu usurinta oriunde doriti.

Aparatul pentru tractiuni este perfect pentru a efectua exercitii complexe, tractiuni, flotari, abdomene, ridicari in confortul casei dvs. Aparatul fitness este confectionat din material de cea mai buna calitate. Iron gym este confectionat din otel de cea mai buna calitate si materiale de protectie pentru maini, perete si tocul usii.

Cu acest aparat va puteti tonifia toata partea superioara, umeri, spate, biceps, triceps si pectorali superiori si inferiori. Aparat pentru tractiuni revolutionar care va va ajuta sa va antrenati ca un profesionist direct la tine acasa. Cu ajutorul acestuiaexecutati tractiuni, flotari, abdomene si alte exercitii oriunde si oricand.

Aparatul pentru tractiuni  transforma orice cadru obisnuit de usa in propria ta sala de forta. Se prinde intr-o clipa de orice cadru de usa fara sa aduca nici o vatamare cadrului. Antrenamentul regulat ajuta la imbunatatirea conditiei fizice, la stimularea sistemului cardiovascular si la mentinerea in forma a corpului.

There are no related products at this time.

Scrieți-vă părerea

Aparat pentru tractiuni

Aparat pentru tractiuni

Scrieți-vă părerea