Bratara Power Balance

Bratara Power Balance Afisare la marime maxima

Bratara Power Balance contine o tehnologie performanta creata pentru a lucra impreuna cu campul energetic natural al corpului uman.

Detalii

Lei 20

30 alte produse din aceași categorie:

Înapoi
Înainte

Hologramele Power Balance sunt aplicate pe bratara din silicon. Cele doua holograme au fost imprimate cu o frecventa electrica (ioni negativi) ce intra in rezonanta cu campului energetic uman, aducandu-l la nivelul energetic optim, deci imbunatatindu-i performantele in materie de : echilibru, putere,flexibilitate. Aproape orice obiect are o frecventa inerenta inauntru. Anumite frecvente reactioneaza pozitiv cu corpul iar altele negativ. Atunci cand holograma intra in contact cu campul energetic al corpului permite acestuia sa interactioneze cu frecventa naturala si benefica stocata in holograma. Asta se reflecta in imbunatatirea campului energetic din tot corpul. Hologramele au fost initial concepute in SUA pentru sportivii de performanta, raspandindu-se rapid in toata lumea datorita efectelor benefice pe care le genereaza. Sute de mii de sportivi si oameni obisnuiti au testat efectul bratarii Power Balance si datorita rezultatelor acestuia pozitive el este acum utilizat in toata lumea. Pe piata exista multe tipuri de dispozitive electro-magnetice care imbunatatesc performantele, dar spre deosebire de ele, cele doua holograme Power Balance incep sa functioneze aproape instantaneu, acestea restaureaza balanta electro-magnetica optima si genereaza un flux energetic pozitiv. Bratara Power Balance a fost creat pentru sportivii de performanta a caror echilibru, putere si flexibilitate sunt deosebit de importante, dar poate fi utilizat fara restrictii de catre orice persoana, inbunatatindu-i performantele la munca, acasa sau la joaca. Beneficiile bratarii Power Balance sunt clare: raspuns sinaptic mai rapid (functiile creierului), raspuns marit al muschilor (atat la viteza cat si la putere), stamina marita (aport mai bun de oxigen si recuperare), flexibilitate mai mare (recuperare fizica mai rapida) si o imbunatatire vizibila a echilibrului gravitational.

There are no related products at this time.

Scrieți-vă părerea

Bratara Power Balance

Bratara Power Balance

Bratara Power Balance contine o tehnologie performanta creata pentru a lucra impreuna cu campul energetic natural al corpului uman.

Scrieți-vă părerea