Centura de slabit TrimSwirl

Centura de slabit TrimSwirl Afisare la marime maxima

Lei 175

30 alte produse din aceași categorie:

Înapoi
Înainte

  

 Centura de slabit Trim Swirl 

   Centura de masaj Trim Swirl este una din cele mai performante centuri de masaj, cu 6 motoare pentru vibratii si un controler inteligent pentru tipurile de masaj selectate.

   Facilitati:
   
Perfecta pentru masajul abdomenului, al mijlocului, al coapselor si al mainilor. Masajul va fi confortabil si bine facut, similar cu cel facut de o persoana.
   Circulatia sangelui este facilitata de folosirea centurii, ajuta la reglarea metabolismului si la ajustarea musculaturii. Contribuie semnificativ la reducerea tesutului adipos. Potrivit pentru arderea grasimilor atat la persoanele supraponderale cat si la cele care au doar o burtica de care vor sa scape. 
   Dotata cu 6 motoare de inalta frecventa cu 8 tipuri de masaj disponibile. 
   Cu aspect simplu si elegant, atractiv si robust. Diametru ajustabil al centurii. 

   Functii: 
   
Dislocarea grasimilor spre a fi arse cu ajutorul vibratiilor de frecventa inalta. Datorita frecventei inalte grasimile sunt dispersate in molecule mai mici si mobile, ce pot fi resorbite in organism si arse. 
   Pielea devine mai fina si mai curata datorita imbunatatirii circulatiei si microcirculatiei sangelui.
   Miscarea circulara si repetata ajuta relaxarea muschilor incordati ai spatelui si mijlocului. Revigoreaza intregul corp dupa fiecare folosire.

   Utilizare: 
   Pentru utilizarea in casa, conectati alimentatorul la priza si conectati-l la centura. Porniti apoi centura din butonul "Start/OFF". Centura va porni pe modul Auto. Apasati butonul Mode intre 1 si 8 ori pentru a selecta unul din cele 8 tipuri de masaj disponibile. Daca apasati din nou pe Auto, va fi selectat din nou modul Auto, iar centura va selecta la rand cele 8 tipuri de masaj disponibile. 
   Dupa 20 de minute de folosire centura se va opri pentru a preveni supraincalzirea. In acest caz lasati centura sa se raceasca timp de 15minute inainte de a o folosi din nou.

   Detalii tehnice: 
   Alimentare adaptor: priza 220V 50Hz
   Tensiune de alimentare: 12V, 1000mA
   Putere maxima 40W
   Dimensiuni centura: 130x10,5x3cm
   Greutate: 750grame
      
   Pachetul include: 
   Centura de masaj Trim Swirl
   Alimentator priza 220V
   Cablu de alimentare auto 12V

There are no related products at this time.

Scrieți-vă părerea

Centura de slabit TrimSwirl

Centura de slabit TrimSwirl

Scrieți-vă părerea