Kit fitness Golds Gym ABS

Kit fitness Golds Gym ABS Afisare la marime maxima

Lei 120

30 alte produse din aceași categorie:

Înapoi
Înainte

   Sistemul Kit fitness Golds Gym ABS nu necesita asamblare, iar manerele sistemului ABS sunt imbracate in cauciuc pentru a preveni alunecarea. 

  Sistemul ABS (Advanced Body System) este cel mai rapid mod de modelare a unui abdomen perfect. Veti ataca grasimea de pe mijloc si piept si veti construi si tonifica o musculatura exemplara. 
   Pachetul ABS poate fi folosit pentru tonifierea coapselor, bratelor, pieptului si abdomenului - o solutie pentru lucrarea intregului corp. 
   Cu o rezistenta la presiune de pana la 45kg aveti posibilitatea de a va antrena corpul si a obtine rezultatele dorite rapid la dumneavoastra acasa. Rezistenta la indoire poate fi micsorata prin eliminarea uneia din barele elastice pentru adaptarea la anumite exercitii fizice sau pentru incepatori.
   
   Sistemul Gold Gym ABS de antrenament cu minge de fitness: folosit 30min pe zi exercitiile cu mingea de fitness va permit sa lucrati o noua serie de muschi si sa ardeti si mai multe grasimi depunand mai mult efort. Va veti imbunatati coordonarea si postura, lucrand muschii abdominali si ai spatelui. 

There are no related products at this time.

Scrieți-vă părerea

Kit fitness Golds Gym ABS

Kit fitness Golds Gym ABS

Scrieți-vă părerea