Total Core

Total Core Afisare la marime maxima

Lei 160

30 alte produse din aceași categorie:

Înapoi
Înainte

Este distractiv să folosiţi în cadrul antrenamentului mingea fitness.Urmaţi întocmai practicele exerciţii din prospectul DVD.

Total Core

Pentru persoanele care doresc sa isi intretina corpul corespunzator si nu dispun de suficient timp liber pentru a merge la salile specializate, punem la dispozitie produsul Total Core, care va va aduce satisfactii cu siguranta.

Produsul Total Core beneficiaza de marimi medii astfel incat poate fi accesorizat cu usurinta oriunde doriti.

Vă formaţi repede şi eficient muşchii abdominali, muşchii oblici şi şolduri. În sfârşit puteţi avea o formă a corpului plăcută,puteţi deveni mai zvelt.

Exerciţiile pentru abdomen tradiţionale, vă lucrează doar muşcii anteriori ai abdomenului şi neglijează pernele de grăsime de pe şolduri şi partea inferioară a spatelui.Din cauza lipsei de rezultate spectaculoase, cei mai mulţi renunţă la aceste exerciţii.

Secretul Total Core, se ascunde în construcţia acestuia. În timpul ridicărilor, vă ajută, dar opune rezistenţă când vă culcaţi pe spate, obligând în acest fel toţi muşchii să lucreze în permanenţă (abdominali, oblici sau ai mijlocului).

Cum funcţionează Total Core?

Încă de la începutul antrenamentului muşchii se încordează, în acest fel obţineţi maximul dintr-un antrenament! În aparat sunt încastrate arcuri care vă ajută progresiv la cele mai grele mişcări: - la ridicări, în acest fel gâtul şi spatele nu sunt suprasolicitate! În acelaşi timp datorită funcţiei de opunere a rezistenţei suplimentare,când vă culcaţi pe spate, vă întăreşte spatele, dă formă şoldurilor şi taliei.

There are no related products at this time.

Scrieți-vă părerea

Total Core

Total Core

Scrieți-vă părerea