Selfie Stick Bluetooth Trepied

Selfie Stick Bluetooth Trepied Afisare la marime maxima

Selfie Stick si trepied Profesional Cu Telecomanda Bluetooth lungime 125 cmDetalii

Acest monopod este facut din materiale de calitate pentru a sustine intr-o pozitie stabila aparatul de fotografiat sau telefonul mobil.

Clemele, sistemul de inchidere si canalul antirotire iti permit sa reglezi lungimea monopiedului intre 42 - 125 cm foarte simplu si rapid, este de ajuns sa tragi de o clema, sa extinzi monopiedul cat ai nevoie si apoi doar sa inchizi clema.

Sistemul folosit este foarte puternic astfel incat telefonul, camera video sau camera foto vor rezista chiar si atunci cand practici sporturi de actiune.

Camerele foto pot fi atasate direct pe monopied, insa pentru o camera video de actiune vei avea nevoie de un sistem suplimentar de montare.

Acest lucru este valabil si pentru telefoanele mobile de aceea in pachetul primit se va regasi si adaptorul universal pentru dispozitive mobile.

Oglinda micuta pozitionata in partea de sus a monopiedului are rolul sa iti ofere imaginea ce va aparea si in selfie-ul tau astfel incat sa poti sa alegi cea mai buna pozitie chiar inainte de a efectua fotografia.

Telecomanda are atat functia de foto, cat si functiile de zoom in si zoom out

Pachetul contine:
Monopod
Adaptor telefon
Telecomanda 
 
MOD-uri LIVRARE In Bucuresti
- Prin Cargus - 16 Lei    in max. 1 zi lucratoare

MOD-uri LIVRARE  In Romania:
    - Prin Posta Romana - Coletarie - 15,00 Lei    in max. 3 zile lucratoare
    - Prin Cargus - 25,00 Lei    in max. 1 zi lucratoare

OBS:-Pretul La curier pentru transport e posibil sa fie diferit daca doriti livrare intr-o zona care se afla in afara ariei de acoperire a respectivilor curieri.Km suplimentari se platesc separat de preturile afisat
 

  • Contact Telefon 0721. 913 .472 - Vodafone
  • Mod Livrare - Prin Posta Romana - Coletarie - 15,00 Lei in max. 3 zile lucratoare - Prin Cargus - 23,00 Lei in max. 1 zi lucratoare
  • Alimentare Baterii
  • Telecomanda da

Scrieți-vă părerea

Selfie Stick Bluetooth Trepied

Selfie Stick Bluetooth Trepied

Selfie Stick si trepied Profesional Cu Telecomanda Bluetooth lungime 125 cmScrieți-vă părerea