Olita pentru copii model calut cu muzica

Olita model calut Afisare la marime maxima


Olita Muzicala tip Calut cu spatar, manere si roti pentru copii este foarte usor de utilizat  avand recipientul interior detasabil cat si o periuta pentru curatat.

Detalii

Lei 175

30 alte produse din aceași categorie:

Înapoi
Înainte

Cu designul atragator in forma unui calut, olita muzicala cu manere 888-2 poate fi esentiala in dezvoltarea copilului avand totodata si un rol educativ deoarece intermediaza trecerea micutului de la folosirea scutecului la toaleta.

Olita muzicala pentru copii Huanger 888-2 poate fi un avantaj in incercarea de a-l convinge pe copilul dumneavoastra sa foloseasca acest accesoriu.
Bebelusii sunt mai dornici si accepta mai usor sa stea pe olita muzicala in forma de calut decat pe olita normala, deoarece sunetele simpatice emise ii fascineaza pe cei mici, care doresc sa petreaca cat mai mult timp stand pe calutul muzical si sa descopere cu ce noi melodii ii mai incanta acesta.

Avand capacul lasat, olita muzicala se transforma automat intr-un calut de jucarie cu roti, prevazut cu spatar confortabil, manere de sustinere si inel de tractare la partea din fata, calut pe care micutul dumneavoastra se va putea aseza comod pentru a fi tractat, ori pentru a se deplasa singur prin miscarea propriilor picioare.

Capul calutului de jucarie este prevazut cu 2 manere laterale pentru a oferi siguranta copilului dumneavoastra in momentul deplasarii.

La partea din spate a capului, calutul muzical dispune de un "panou de comanda" pe care sunt dispuse diverse butoane si "luminite atragatoare", un mic difuzor de sunet si compartimentul bateriilor (pentru sunete si lumini, calutul se alimenteaza cu 2 baterii de 1.5V tip AA, bateriile nefiind incluse).


Caracteristici:

    Materialul carcasei: plastic
    Recipient interior detasabil
    Periuta pentru curatat
    Rezista la greutatea de pana la 35 kg
    Dimensiuni aprox. calut muzical: 52 x 21 x 33
    Alimentare: 2 x baterie de 1.5V tip AA LR06 (bateria nu este inclusa)
    Greutate fizica aprox.: 1.85 kg
    Dimensiuni aprox. ambalaj: 53 x 35 x 22  cm
    Greutate volumetrica colet: aprox. 7kg
    Recomandata copiilor cu varsta de minim 18 luni.


Culoarea si designul pot diferi in functie de lotul disponibil.

There are no related products at this time.

Scrieți-vă părerea

Olita pentru copii  model calut cu muzica

Olita pentru copii model calut cu muzica


Olita Muzicala tip Calut cu spatar, manere si roti pentru copii este foarte usor de utilizat  avand recipientul interior detasabil cat si o periuta pentru curatat.

Scrieți-vă părerea