Aparat de tuns pentru par capilar si barba Shinon SH1735

Aparat de tuns pentru par capilar si barba Shinon SH1735 Afisare la marime maxima

Lei 55

30 alte produse din aceași categorie:
Aparat de tuns pentru par capilar si barba Shinon SH1735


Odata cu dorinta barbatilor de a fi mai ingrijiti si prezentabili, se dezvolta si piata aparatelor de ingrijire personala dedicate parului, oferind variante pentru scurtat, tuns sau aranjat. Fie ca este vorba despre parul de pe fata, exista acum foarte multe optiuni in afara de „lama”, care stim cat de des irita pielea sau o taie. Mai ales cand vorbim despre parul de pe barba, te vei simti mai in siguranta cu un aparat precis, delicat, care nu „ciupeste”, agata sau irita. Acesta este Shinon SH1735.

Va place ideea de a va tunde acasa? Utilizand experienta noastra legata de tehnologia ingrijirii personale, va va placea si mai mult - stim cum sa facem acest proces mai usor! Aparatul din gama Shinon, cu design ergonomic ofera manevrarea si confortul necesar pentru o tunsoare perfecta, de fiecare data! De altfel, va puteti aranja barba si perciunii dupa bunul plac.

Nu poti preveni aparitia parului nedorit in diverse parti ale corpului insa cel putin il poti controla! De la parul de pe ceafa la perciuni si parul de pe fata, toate pot fi usor administrate utilizand produsul Shinon SH1735.

Aparatul de tuns din gama Shinon este foarte usor de manevrat. Mulţumita designului sau ergonomic ofera un confort optim în manevrare atat pentru femei cat si pentru barbati. Dispozitivul de taiere lat face taierea parului din zonele greu accesibile (cum ar fi în spatele urechilor) foarte usoara si confortabila.

Inovatie adusa produsului:

Aparatul de tuns pentru par capilar si barba Shinon SH1735 ofera libertate optima de aranjare atat pentru parul scurt cat si pentru cel lung: sistemul de ajustare a lungimii ofera 4 setari de lungime intre 0.8mm si 2.0 mm pentru orice tunsoare. Blocarea ferma a fiecarei setari asigura tunderea parului fara riscuri.

Functionalitate Shinon SH1735

Functioneaza pe baza unei baterii reincarcabile prin intermediul cablului inclus in pachet. Tipul bateriei este Ni-Cd +AA 600mAh 1.2V

Pachetul contine:

-ulei
-cablu alimentare
-perie
-aparat de tuns
-baterie capacitate 600mAh

Producator Shinon
Model SH-1735


POZA 1: caracter orientativ specific
POZA 2: original

Scrieți-vă părerea

Aparat de tuns pentru par capilar si barba Shinon SH1735

Aparat de tuns pentru par capilar si barba Shinon SH1735

Scrieți-vă părerea