Kit supraveghere video 8 camere 700 TVL interior/exterior + DVR 8 canale LAN H264

Kit supraveghere video 8 camere 700 TVL interior/exterior + DVR 8 canale LAN H264 Afisare la marime maxima

Un sistem de supraveghere video reprezinta solutia perfecta pentru protectia si supravegherea locuintei, a locului de munca, autoturismului in parcare, angajatilor companiilor, etc. Am configurat pentru Dvs. acest sistem de supraveghere video cu accesorii incluse GRATUIT; in cazul achizionarii lui rezultand o economie in buget de pana la 40% fata de achizionarea separat pe componente ( camere video, DVR sau accesoriile necesare.) 

Camerele de supraveghere video pot fi utilizate in interior/exterior! 
Rezista fara probleme la conditii de umiditate-ploaie-ninsoare-temperatura foarte ridicata sau foarte scazuta!!! 
Imaginile captate de catre sistemul supraveghere pot fi interceptate si vizualizate pe orice dispozitiv mobil sau fix !!! 
Permite monitorizarea si supravegherea pe timp de zi si noapte a spatiilor interioare si exterioare, cu vedere perimetrala. Placa cu leduri IR( infrarosu) asigura si permite vizualizare nocturna chiar daca in locatia unde este amplasata camera video este intuneric total ! 
DVR ul (digital video recorder) este un aparat de tip server dedicat pentru supraveghere video, aparat care detine un sistem de operare propriu pe platforma LINUX, ceea ce ii confera stabilitate in operare si exploatare. 
Foloseste cea mai buna compresie - H.264, MPEG-4 Part 10, sau AVC - este un standard de codare video digitala care se remarca printr-o rata de compresie extrem de ridicata ! 
Montarea kitului sistem de supraveghere se face foarte usor si simplu: Direct prin cablu RCA sau VGA la un monitor-TV-LCD. Pentru o buna conexiune a camerelor video la DVR se recomanda conectarea acestora prin cablu video coaxial ecranat si cablu de alimentare bifilar (recomandat cu invelis de silicon), sau prin cablu UTP -FTP. 
Conectarea sistemului de supraveghere la internet se face printr-un cablu de retea! 
Kit supraveghere video AKU 8 camere 700 TVL interior/exterior + DVR 8 canale LAN H264 
Senzor imagine 1/3 Sony 
Rezolutie 700 TVL 
Infrarosu DA 
Iluminare F1.2 / 1.0 Lux 
Compresie video

There are no related products at this time.

Scrieți-vă părerea

Kit supraveghere video 8 camere 700 TVL interior/exterior + DVR 8 canale LAN H264

Kit supraveghere video 8 camere 700 TVL interior/exterior + DVR 8 canale LAN H264

Scrieți-vă părerea