Termometru digital cu infrarosii, non contact NC 100 Afisare la marime maxima

Termometru digital cu infrarosii, non contact NC 100

Lei 220

30 alte produse din aceași categorie:

 

Gata cu termometrele clasice pe care trebuie sa le tii cateva minute in contact cu o anumita zona a corpului pentru a-ti lua temperatura! Chiar si termometrele conventionale cu infrarosii, care masoara prin contact temperatura în ureche sau pe frunte, au devenit usor desuete.

   Cu noul NC 100 de la Microlife poti masura temperatura corpului fara ca macar sa atingi pielea. E suficient sa tii termometrul la o distanta de cativa centimetri de centrul fruntii si sa-l „plimbi” usor catre tampla; in 3 secunde iti va afisa valoarea exacta a temperaturii. Ba mai mult, in caz de febra te va avertiza sonor si ecranul se va colora în rosu, gratie tehnologiei Silent Glow.

   Si asta nu e tot! Cu acest termometru poti masura temperatura oricarui obiect între 0 şi 100 grade Celsius, ba chiar si temperatura camerei. Mamicile au în sfarsit instrumentul ideal care le spune cat estetemperatura laptelui din biberon sau a apei din baita copilului.

   Nu in ultimul rand, NC 100 este instrumentul ideal pentru spitale si cabinete medicale, intrucat masoara temperatura unui numar oricat de mare de pacienţi, fara a fi nevoie de dezinfectarea sau macar curatarea sumara a sondei de masurare. In plus, varianta pentru spitale este prevazuta cu un suport special pentru fixarea pe perete, pentru a fi la indemana medicului ori de cate ori este necesar.

There are no related products at this time.

Scrieți-vă părerea

Termometru digital cu infrarosii, non contact NC 100

Termometru digital cu infrarosii, non contact NC 100

Scrieți-vă părerea